Din kvalitetspartner til udskiftning af døre

Vi skifter dine døre ud – nemt og hurtigt

Har du en eller flere døre, enten indvendige eller udvendige, som er triste og gamle et se på? Eller som knirker, binder og på andre måder driller? Så hjælper vi med S & P Service med kompetent og hurtig udskiftning af døre. Uanset om du vil have skiftet en eller flere døre ud, så kommer vi forbi og tager os af din opgave.

Med udgangspunkt i Helsingør kører vi rundt i hele vores lokalområde, herunder Hillerød og Humlebæk, og hjælper med montering af døre. Vi har mange års erfaring med forskellige tømreropgaver, og du kan derfor trygt stole på kvaliteten af det stykke arbejde, vi lægger for dagen.

Udskiftning af døre som en del af større renoveringer

Vi tager os af alle former for tømreropgaver og større entrepriser med renovering af hus og totalrenovering. Vi kan derfor stå for udskiftning af døre hjemme ved dig i forbindelse med et større renoveringsarbejde, eksempelvis med opbygning af træterrasse, tilbygning til hus eller energioptimering. Og ønsker du energivenlige løsninger i hele huset, tilbyder vi også udskiftning af vinduer.​

Driver du et udlejningsselskab, så indgår vi også gerne i en fast aftale om at være dit tømrerfirma, hvis der akut er behov for udskiftning af døre eller andre tømreropgaver. Vi hjælper også gerne med reparationer og renovering, når der skiftes lejere.

Ring eller skriv for et godt tilbud

Ønsker du at få et godt tilbud på at få monteret nye døre hjemme ved dig, så skal du endelig bare kontakte os. Vi sammensætter gerne et godt tilbud til dig, når du har fortalt os om alt det, du ønsker vores hjælp til.

Ved du ikke, hvordan du finder de bedste døre til dit hjem, så hjælper vi dig også gerne med det og giver dig den rådgivning, du har brug for. Vi har stor erfaring med at finde energioptimerende løsninger, og vi er derfor også klar til at finde den rigtige løsning til dig.​

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 60 80 95 (stillads) eller 23 20 25 61 (tømrer).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S & P Service ApS

Bybjergvej 45, 3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36977574

Kontaktoplysninger

Telefon (stillads): 27 60 80 95

Telefon (tømrer): 23 20 25 61

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.