Spar på elregningen med energioptimering

Vi finder de bedste løsninger til dig

Ønsker du at renovere dit hus eller din bygning, så det holder bedre på varmen og bruger mindre strøm? Med energioptimering af hus og af bygninger sørger vi for, at din ejendom er godt isoleret og installeret med løsninger, der får mere ud af energien. På den måde kan du sikre dig, du ikke bruger unødvendigt mange penge på el- og varmeregningerne.

Vi står altid klar til at tilbyde energirådgivning til private og erhverv i Nordsjælland omkring Hillerød, Helsingør og Humlebæk. Det gør vi ved at besigtige dine nuværende løsninger og komme med forslag til forbedringer, der i sidste ende kan være med til at spare dig penge og give dig et bedre CO2-regnskab.

Der findes mange former for energioptimering

Vi bliver hele tiden klogere og bedre til at finde løsninger indenfor energioptimering. Det kan eksempelvis være med isolering af tage og vinduer, valg af energiforsyninger og i elinstallationer.

Hvis du står og skal have nyt køkken, badeværelse eller have foretaget andre renoveringer, sørger vi selvfølgelig for, at det bliver lavet med henblik på energioptimering. Vi kan dog også gå dine nuværende løsninger efter i sømmene og komme med eksempler på mindre tiltag, der kan være energioptimerende for dig.

Ved at lade os hjælpe dig med at få mere ud af dit energiforbrug, tager du også et aktivt valg om at skåne miljøet og gøre din virksomhed grønnere – samtidig med at du sparer penge.

Ring til os og høre mere om, hvad du får ud af at energioptimere

Hvis du ønsker at høre om energirenovering og -optimering, er du velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til at rådgive og forklare om vores forskellige løsninger og tiltag, der kan være gavnlige for dig. Hos S & P Service tilbyder vi kompetent, professionelt og miljøvenligt renoverings- og byggearbejde.

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 60 80 95 (stillads) eller 23 20 25 61 (tømrer).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S & P Service ApS

Bybjergvej 45, 3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36977574

Kontaktoplysninger

Telefon (stillads): 27 60 80 95

Telefon (tømrer): 23 20 25 61

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.