Bliver sommerklar med opbygning af træterrasse

Vi bygger smukke kvalitetsterrasser efter dine behov

Drømmer du om en træterrasse i haven, der er ideel til sommertiden med festlige selskaber, solbadning og sene aftentimer? Så kan vi ved A & P Service hjælpe dig. Vi er eksperter i at høre om dine sommerdrømme og omsætte dem til en træterrasse, der lever op til dine ønsker og behov. Med vores opbygning af træterrasse får du en løsning, der er både flot, personlig og langtidsholdbar.

Går du med terrassedrømme i Helsingør, Hørsholm, Hillerød eller et sted her i området, så kommer vi gerne ud og gør dig og dit hjem klar til sommeren.

Beplantning, legeområde eller plads til en stor grill?

Har du grønne fingre, små børn eller en stor grillkok i maven? Så tilpasser vi din træterrasse med plantekasser, legeområde eller et udendørs køkken med plads til en god, stor grill. Hvad end du går og drømmer om, så kan vi udleve det med vores opbygning af træterrasse.​

Mens den danske sommer ofte er solrig, varm og kalder på terrassehygge, så kan den også ofte have sine regnvejrsdage og andre uforudsigeligheder. Vi kan derfor også tilbyde at bygge en overdækning af hele eller dele af din terrasse, når vi står for opbygning af træterrasse hjemme ved dig. Så kan du nyde godt af din nye terrasse – uafhængigt af årstiden og vejret.

Kontakt os og få et tilbud på opbygning af træterrasse

Vil du have en pris på at få bygget en træterrasse, der er skræddersyet præcist til dine behov? Så skal du blot kontakte os og fortælle os om dine ønsker til din kommende terrasse. Efter at have hørt om, hvad du godt kunne tænke dig, kan vi udforme dig et tilbud. Så kan vi nemlig komme godt i gang med at gøre dine sommerdrømme til virkelighed.​

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 60 80 95 (stillads) eller 23 20 25 61 (tømrer).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S & P Service ApS

Bybjergvej 45, 3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36977574

Kontaktoplysninger

Telefon (stillads): 27 60 80 95

Telefon (tømrer): 23 20 25 61

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.