Forny dit hjem med ombygning og renovering af hus

Vi tilbyder professionel ombygning af hus

Drømmer du om at opgradere din bolig, men uden at du skal flytte væk? Der kan være mange gode grunde til at renovere sit hus. Det kan være, du mangler plads eller ønsker at bo i noget nyt og lækkert, men du er egentlig rigtig glad for at bo, hvor du gør. Hos S & P Service kan vi tilbyde renovering af hus, så dit hjem bliver præcist, som du vil have det.

Med udgangspunkt i Helsingør tager vi rundt i hele området, herunder i Hørsholm og Hillerød, og renoverer huse og bygninger for både private og erhverv. Med vores løsninger indenfor totalrenovering og ombygning af hus er der ikke langt fra drømmen om det perfekte hjem til virkelighed.

Vi renoverer med grundigt håndværk

Ønsker du en ombygning af hus, så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi laver alt inden for tømrer-, VVS- og el-arbejde og kan tilbyde dig en samlet entreprise, hvis du ønsker forskellige dele af dit hus renoveret i samme omgang.​

Med S & P Service giver du opgaven med renovering af hus til en gruppe kompetente og grundige håndværkere. Vi arbejder ud fra klassiske dyder om altid at komme til tiden, holde dig opdateret på processen og levere et stykke arbejde, som ikke står færdigt, før du siger, at du er tilfreds.

Kontakt os og få en pris på renovering af hus

Uanset om du ønsker renovering af hus eller en ombygning, så er vi det erfarne tømrerfirma, du skal vælge. Ønsker du at få en pris på din renovering eller ombygning af hus, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne høre om dine opgaver og drømme, og vi giver dig herefter et tilbud. Vi mener, at du fortjener den bolig, du drømmer om.

Vi tilbyder også renovering af tag og energioptimering af dit hus. Læs mere her.

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 60 80 95 (stillads) eller 23 20 25 61 (tømrer).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S & P Service ApS

Bybjergvej 45, 3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36977574

Kontaktoplysninger

Telefon (stillads): 27 60 80 95

Telefon (tømrer): 23 20 25 61

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.