Nem og hurtig stilladsudlejning ved stilladsfirma

Skal du udføre et stykke arbejde, hvortil du har brug for at leje et stillads? Eller vil du have en professionel håndværker til at løse en opgave for dig, hvor et stillads er nødvendigt? Hos S & P Service kan vi klare alt indenfor stilladsudlejning og -opsætning.

Som stilladsfirma har vi en række forskellige former for stilladser, som kan komme til at stå til din rådighed i Hillerød, Helsingør, Hørsholmog de omkringliggende områder. Alt vores arbejde med stilladser bliver udført af vores certificerede personale, så du kan vide dig sikker på, at det bliver gjort professionelt og forsvarligt. Uanset hvad du har brug stilladsleje til, så har vi løsningen, og vi står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Stilladsudlejning til alle behov

Alt afhængigt af, hvad du skal bruge et stillads til, så er der forskellige former for stilladser, der passer til opgaven. Vores stilladsfirma er klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine behov, og vi kan blandt andet tilbyde:

  • Tagstillads
  • Murerstillads
  • Skorstensstillads
  • Klimaskærm
  • Totaloverdækning
  • Materialetårn
  • Trappetårn
  • Inspektion af stillads

Vi er eksperter indenfor stilladsarbejde og -opsætning, og vi kan rådgive dig i forhold til valg af stilladstype og endda tilbyde kombinationsmuligheder, hvis vi vurderer, at du har brug for det.

Du kan benytte dig af vores stilladsudlejning, hvis du selv ønsker at udføre et stykke arbejde og har brug for et stillads. Men hvis opgaven bliver for stor til, at du selv kan klare den, så sender vi også gerne kompetente håndværkere fra vores stilladsfirma ud til at løse opgaven, hvad end det er vinduesudskiftning, tagrenovering eller meget andet.

Kontakt vores stilladsfirma for leje af stillads

Hvis du vil have hjælp til at finde det rigtige stillads eller allerede nu vil booke stilladsudlejning, så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at finde den rette løsning til dig, og kan tilbyde dig en pris på din opgave eller udlejning, hvis du fortæller os om dine behov.​

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 60 80 95 (stillads) eller 23 20 25 61 (tømrer).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S & P Service ApS

Bybjergvej 45, 3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36977574

Kontaktoplysninger

Telefon (stillads): 27 60 80 95

Telefon (tømrer): 23 20 25 61

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.