Tilbygning til hus – få bedre plads derhjemme

Brug for plads til familieforøgelse?

​Planlægger du og din familie en lille forøgelse i antallet af medlemmer, og bliver der derfor brug for bedre plads derhjemme? Eller drømmer du blot om en ny flot udestue, garage eller noget helt tredje? Ved S & P Service står vi altid klar til at hjælpe dig godt på vej mod din drømmebolig – og vi arbejder derfor også en hel del med tilbygning til hus.

Kunne du tænke dig at få lavet en tilbygning til dit hjem i eller omkring Hillerød, Helsingør eller Humlebæk, så er vi det helt rigtige valg af tømrerfirma for dig. Vores team består af stærke håndværkere, der hver især har sine egne styrker og ekspertise. Det betyder, at vi kan levere en komplet og samlet løsning, når du hyrer os til din opgave.

Mulighederne er mange med en tilbygning til hus

Med en tilbygning til hus åbner der sig et væld af muligheder for, hvad den skal bruges til. Vil du have en større garage, et nyt køkken, en ekstra stue eller måske bygge et til børneværelse? Vi lader dig om at definere, hvad den nye plads skal bruges til, og så sørger vi i stedet for at levere et resultat, der lever op til dine forventninger og er skabt med godt, solidt håndværk.

​Uanset hvilken form for tilbygning til hus, du ønsker at få bygget, så går vi til opgaven med den samme seriøsitet og respekt. Vi tror på, at man kommer længst ved at følge de gamle dyder. For os er det vigtigste derfor altid at levere et resultat, der står færdigt til aftalt tid og er udarbejdet med et traditionelt kvalitetshåndværk, der holder i årevis.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Har du spørgsmål, eller vil du høre, om dine boligdrømme med en tilbygning kan blive gjort til virkelighed, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager altid gerne en god snak om dit projekt, så vi kan udforme et tilbud med en pris til dig.

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 60 80 95 (stillads) eller 23 20 25 61 (tømrer).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S & P Service ApS

Bybjergvej 45, 3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36977574

Kontaktoplysninger

Telefon (stillads): 27 60 80 95

Telefon (tømrer): 23 20 25 61

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.