Totalentreprise med professionelle håndværkere

Vi sørger for alt på dit byggeprojekt

Går du og planlægger at få lavet større ændringer i dit hjem? Hos S & P Service kan du få lov til at drømme lige så stort, som du vil. Så tager vi os af alt det praktiske, så dine drømme kan blive en realitet. Med vores totalentreprise skaffer vi nemlig alle de nødvendige håndværkere, der skal til for at komme i mål med dit byggeprojekt.

Uanset om du ønsker nyt køkken, badeværelse eller større ombygninger af dit hus, så kan vi løse det for dig. Vi leverer totalentrepriser til dig eller din virksomhed i områderne omkring Hørsholm, Hillerød og Helsingør. Overlad dit byggeprojekt i vores kyndige hænder, og se det blive realiseret lige efter dit hoved.

El, VVS og tømrerarbejde i en samlet totalentreprise

På større byggeprojekter er det nødvendigt med dygtige specialiserede håndværkere, der hver tager hånd om forskellige opgaver. Det er for eksempel vigtigt med gode professionelle løsninger indenfor el, VVS og tømrerarbejde, hvis du skal have et nyt køkken eller lavet en tilbygning.

Hos S & P Service har vi ansatte, der hver især kan levere et professionelt stykke arbejde indenfor deres eget fag. Det betyder, at vi kan tilbyde alle former for arbejde med VVS-løsninger, tømrerarbejde og elinstallationer som en del af din samlede entreprise. Så behøver du kun at hyre os til at løse dine opgaver, mens du får en mere overskuelig byggeproces og en fast kontaktperson, der holder dig opdateret. Vi mener nemlig, at det skal være så nemt som muligt for dig at få udført kompetent byggearbejde.

Kontakt os og fortæl os om dit projekt

Hvis du ønsker at høre om flere af fordelene ved en totalentreprise, eller hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit projekt ville have gavn af en samlet entreprise, så kontakt os og hør nærmere. Vi hører gerne om dit byggeprojekt, så vi kan vejlede dig mod præcist det resultat, du ønsker. Vi skræddersyer et uforpligtende tilbud til dig, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med dit drømmebyggeri.

Vi tilbyder også stilladsudlejning. Læs mere om det her.

Sådan fungerer et forløb hos os

Fra start til slut i processen sørger vi for, at der er professionel kvalitetssikring.
​Nedenfor kan du læse vores proces.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 27 60 80 95 (stillads) eller 23 20 25 61 (tømrer).

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

S & P Service ApS

Bybjergvej 45, 3060 Espergærde

Klik her for rutevejledning

CVR: 36977574

Kontaktoplysninger

Telefon (stillads): 27 60 80 95

Telefon (tømrer): 23 20 25 61

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.