Ring til os på 23 20 25 61 / 27 60 80 95
Ring og få et uforpligtende tilbud 23 20 25 61 27 60 80 95 info@sogpservice.dk

Nyt tag i Helsingør

Få lavet nyt tag og tagrenovering i Nordsjælland

Drømmer du om et nyt tag? Det kan føles som en uoverskuelig opgave at få udført en udskiftning af taget, eller få foretaget en reparation eller tagrenovering. Derfor tager vi hånd om hele processen, og sørger for at føre dig igennem projektet. Under hele projektet vil vi regelmæssige opdateringer, så du hele tiden selv har indsigt i, hvor langt vi med. Det er vigtig, at du føler dig trygt under hele projektet og kan komme med spørgsmål eller rettelser undervejs. Vi leverer en god service og kvalitetsarbejde. Vi har beliggenhed i Helsingør, men vi udfører tagarbejde i hele Nordsjælland.

Få erfarent tagsjak til at lægge nyt tag

Vores tagsjak har mange års erfaring med alle former for tagrenovering for private og erhverv: udskiftning og reparation af tage samt lægning af nye tage på både parcelhuse og boligkomplekser. Vi ved, at vi kan hjælpe dig med et resultat, som du tilfreds kan kigge op på i mange år frem. Vores medarbejder er høflige, og klar til at svare på de spørgsmål, du har undervejs.

Fra Helsingør dækker vi hele Nordsjælland

Vi har adresse i Helsingør og kører ofte i hele Nordsjælland. Står du med en opgave et andet sted på Sjælland, så tøv ikke med at kontakte os. Så tager vi en snak om projektet.

Ring på 23 20 25 61 eller kontakt os her og få et uforpligtende tilbud! Hos S&P Service får du kvalitetsarbejde leveret til aftalt tid og aftalt pris.

Vil du vide mere om tagrenovering?

Har du brug for hjælp eller ønsker svar på et spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 23 20 25 6127 60 80 95 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.