Ring til os på 23 20 25 61 / 27 60 80 95
Ring og få et uforpligtende tilbud 23 20 25 61 27 60 80 95 info@sogpservice.dk

Om os

Hos S&P Service har vi over mange års erfaring med projekter i alle størrelser og omfang. Vi går op i kvalitet og sætter en ære i et perfekt udført projekt. Vi er stolte af at kalde os håndværkere, og vi er først selv tilfredse med en given opgave, når vores kunder er tilfredse.

Vi har folk til at løse alle typer opgaver og projekter, store som små, og vi har vores egen stilladsafdeling, hvilket kommer vores kunder til gode.

Vi yder rådgivning og planlægning i forbindelse med alle størrelser projekter, og tager gerne en kop kaffe for at snakke om netop dit projekt. Vi ved, hvordan et byggeprojekt kan påvirke hverdagen, og derfor har vi selvfølgelig løbende fuld transparens i vores arbejde via gennemgående kvalitetssikring og regelmæssig fotodokumentation af hele processen, så du ved, hvad der foregår med din ejendom.

Vi fører dig trygt igennem dit byggeri om det er en bordplade der skal skiftes eller du skal have bygget et hus fra sokkel og op.

Vil du vide mere?

Har du brug for hjælp eller ønsker svar på et spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 23 20 25 6127 60 80 95 eller via kontaktformularen her på siden.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os.